Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Tagmaling

Få dit tag til at se nyt ud igen med tagmaling

En samlet løsning til dit tag

Hos Fyns Entreprise kan vi mange ting – så mange, at vi siger, vi kan det hele. Det kan vi i hvert fald, når det kommer til at få dit tag til at se pænt og næsten nyt ud igen. Tagmaling kræver erfaring og viden om produkter og processer – det har vi.

Har du udfordringer med alger og mos på dit tag? De gør en helt synlig forskel, men de kan også udgøre risiko for fugtskader i taget på længere sigt. Vi kan hurtigt hjælpe dig fra algebefængt til nymalet tag.

Professionel service – også på taget

Det vigtigste for os hos Fyns Entreprise er tilfredse kunder. Det har vi igennem længere tid sikret os ved at levere professionel service med præcision og punktlighed. Den samme service kan du også forvente, når vi arbejder på dit tag. Vi gør det ordentligt og effektivt.

Ellers andet? Vi fjerner også alger på husets andre ydre facader, og med vores gartnerenhed får vi din have til at stå godt til dit nymalede tag.

Skal dit tag have en opfriskende maling? Dét hjælper vi dig med på hele Fyn. Kontakt os i dag, så vi kan få en snak om, hvordan du får fikset dit tag.

 

Vi laver også 

tagrensopgaver

Algerens

Tagmaling

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.