Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Om os
Fyns Entreprise ApS blev skabt i ønsket om at samle dygtige håndværkere fra forskellige professioner under en virksomhed. Det giver mening for os, når vi skal varetage projekter, der involverer flere fagpersoner og typer af håndværk. Det giver mening for vores kunder, da de kun skal have kontakt til os, men har stadig mulighed for at få løst opgaver både inde og ude og opgaver, der kræver fødder på taget eller fingre i jorden.

Bag entreprenørfirmaet står Michael Nissen, der med over 16 års erfaring med at drive malervirksomhed opdagede et behov for at tilbyde en helhedsløsning. De kompetente samarbejdspartnere, han havde i tømrer-, anlægsgartner- og murerfaget, og som han altid anbefalede til sine kunder, så også straks fordelene ved idéen. Derfor er de forskellige kompetencer og ekspertiser nu samlet i én virksomhed som kollegaer i stedet for samarbejdspartnere.

Vi arbejder efter devisen, at vi kan det hele, og dit næste renoveringsprojekt på Fyn kan starte med et opkald. Ring og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.