Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Maler inde

Effektive og dygtige malere til indendørs malerarbejde på hele Fyn. Vi maler det, du ønsker.

Maling af alle indendørs overflader

Vi maler lofter, vægge og gulve. Vi maler i alle indendørs rum, og vi leverer kvalitetsmaling og kvalitetsarbejdskraft hver gang. Det gør vi i private hjem og for erhverv. Blandt andet med klargøring af flyttelejligheder.

Forud for en malet væg er et større arbejde med at skabe et godt fundament for malingen. Vi gør det med fuldspartling og filt, hvis det er en rå væg.

Fra rå væg til indflytningsklart rum

Et af vores ekspertiseområder hos Fyns Entreprise er, at vi leverer hele løsningen på din efterspørgsel. Har du et råt hus, der skal gøres indflytningsklart, står vi gerne for hele processen. Det gør vi, selvom det indebærer behov for f.eks. murer og tømrer.

Specialopgaver

Udover at kunne udføre de klassiske maleropgaver på en effektiv og detaljeorienteret måde, laver vi også specialopgaver. Vi arbejder sikkert og effektivt med mønstret tapet, motivtapet, farvede vægge og/eller specialmaling.

Malerarbejde kan gøre en stor forskel i et hjem. Det er en måde at personalisere dit hjem eller din ejendom på, og vi kan det hele. Du får den løsning, der passer til dine idéer.

Skal vi male det, du ønsker i dit hjem i Svendborg, Odense eller på resten af Fyn? Få et grundigt, gennemarbejdet og uforpligtende tilbud på hele malerprojektet.

 

Vi laver også 

Maleropgaver

Maler inde

Maler ude

Spartelarbejde

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.