Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Øg husets værdi og dit overskud på energiregningen

Nye vinduer og døre kan gøre en stor forskel for udseendet på et hus eller bygning. De kan samtidig også gøre en stor forskel for dit energiforbrug.

Vi arbejder hurtigt og sikkert med udskiftning af døre og vinduer, og vi udfører tømrerarbejdet i blandt andet Odense, Nyborg og Svendborg, men også resten af Fyn.

Med Fyns Entreprise får du hele løsninger. Indebærer udskiftningen af vinduer og døre murer- eller malerarbejde for at opnå den bedste afslutning, får du det at vide, når vi besigtiger projektet, og inden vi udarbejder et tilbud. Vi klarer kommunikation og projektering mellem de rigtige fagpersoner fra teamet.

God kvalitet og godt håndværk
Som en del af vores service hos Fyns Entreprise afleverer vi først et projekt, når de rigtige håndværkere har udført deres arbejde, og du er tilfreds.

Kvalitet er den røde tråd i alt vores arbejde.

Ved at få os til at udføre opgaven og vælge kvalitetsmaterialer har du gjort et vigtigt arbejde i at energisikre dit hus og øge holdbarheden på dine døre og vinduer i mange år ud i fremtiden.

Skal vi stå for udskiftning af døre og vinduer hos dig eller rådgive dig helt fra starten af renoveringsprojektet? Ring og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

Vi laver også 

Tømreropgaver

Døre og vinduer

Tag

Tilbygning

Gulv

Køkkener

Terrasser

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.