Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Algerens

Algerens og algebehandling: Fyns Entreprise har fagfolkene og det rette udstyr

Slut med alger på taget – og andre steder på huset

Alger skaber grimme plamager og udgør en fare for, at der kan sive fugt længere ned i taget. Det kan du værne dig mod ved at få fjernet alger og mos fra dit tag.

Fyns Entreprise tilbyder både algerens og algebehandling. Det er populært på hustage, men det kan også gøre en stor synlig forskel alle andre steder på huset, hvor algerne har samlet sig. F.eks. på terrassen, flisebelægninger og facaden. Uanset hvor algerne og mosset er synlige, holder vi os ikke tilbage – vi påtager algerens- og algebehandlingsopgaver på hele Fyn.

Algerens eller algebehandling?
Begge dele fjerner alger og mos fra taget og andre steder på huset. Forskellen er, at vi ved algerens først renser taget med vandtryk, hvorefter taget sprøjtes med algebehandling. Ved algebehandling sprøjtes et særligt produkt på, der gør, at algerne over tid forsvinder.

Vil du se resultater med det samme, skal du derfor vælge algerens. Vil du have yderligere opfriskning af tagets udseende, tilbyder vi også tagmaling.

Skal du have fjernet alger og mos fra dit tag, facade eller terrasse? Vi klarer det for dig – ring til Fyns Entreprise i dag.

Vi laver også 

tagrensopgaver

Algerens

Tagmaling

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.