Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Køkkener

Undgå frustrationer, uforudsete udgifter og udfordringer. Få sat dit køkken op af fagfolk

Et køkken kræver godt håndværk

Det gode madkundskabshåndværk overlader vi til dig, og du kan trygt overlade det tømrermæssige håndværk ved køkkenopsætning til os. Vi har prøvet det mange gange før, og vi ved, hvad det kræver. Hvis du har tvivl eller spørgsmål til processen, materialer eller prisen på din køkkenrenovering eller -opsætning, er vi behjælpelige med rådgivning.

Men kræver en køkkenopsætning professionelle fagfolk? Nej, der findes mange dygtige gør-det-selv-folk. Men der findes også mange ufærdige køkkenprojekter eller ubehagelige overraskelser som følge af mangel på erfaring og viden. Dér træder vi også gerne til og tilbyder vores service.

Ved du allerede nu, at opgaven overstiger dine evner og din tid? Lad os gøre det, vi er bedst til; at levere godt håndværk for tilfredse kunder – og køkkener, der er klar til madlavning.

Så er løsningen serveret!

Vi leverer et færdigt og funktionsdygtigt køkken. Og med Fyns Entreprise er der ikke fordyrende mellemled og uendelige ventetider. Vi har de fleste håndværksfaglige professioner samlet hos os, det giver os mulighed for at levere den hurtigste og bedste løsning til dig.

Vil du have et køkken klar til spisetid? Vi står for hurtig og professionel køkkenopsætning på Fyn. Ring til Fyns Entreprise, så er du allerede godt i gang.

 

Vi laver også 

Tømreropgaver

Døre og vinduer

Tag

Tilbygning

Gulv

Køkkener

Terrasser

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.