Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Maler ude

Entreprenørvirksomhed med sans for kvalitetsmalerarbejde af udeområder

Maling af alle udendørs overflader

Husets ydre facader er det første, du selv ser, men også det første, dine gæster eller kunder møder. Udenfor gemmer der sig mange overflader, der tilsammen har en vigtig rolle i, hvordan hjemmet eller bygningerne tager sig ud. Fyns Entreprise sørger for, at det står skarpt. Vi yder gerne rådgivning, hvis du er i tvivl om, om et projekt kræver mere end maling.

I virksomheden har vi flere forskellige fagpersoner, hvilket betyder for dig, at vi gør det, der skal til – også når det kræver mere end maling. Er der f.eks. projekter, der kræver reparationer i mur- eller træværk, vil udbedringen af dette være en del af vores tilbud. Vi vil kun løse en opgave, hvis vi kan og må gøre det rigtigt.

Specialopgaver i højden

Til mange udendørs malerprojekter af f.eks. etagebygninger kræver det en lift. Den sørger vi for at have med, når vi får opgaver ind, der kræver malerarbejde i højden. Der er derfor ikke de store begrænsninger for os.

Med andre ord: vi kan det hele inden for malerarbejde – ude og inde, oppe og nede.

Vil du have kompetent hjælp til malerarbejde af udendørs overflader på hele Fyn? Ring og lad os sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.

 

Vi laver også 

Maleropgaver

Maler inde

Maler ude

Spartelarbejde

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.