Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Badeværelse

Få et badeværelse, hvor flisearbejdet er i orden. Fyns Entreprise kan det hele

Flise- og murerarbejde på badeværelser for private og erhverv i Odense på Fyn

Vores motto er: vi kan det hele. Derfor varetager vi både store og små arbejdsopgaver, når det drejer sig om flisearbejde på badeværelser. Her har vi set – og arbejdet med – alt fra klassiske fliseformationer til nyere og moderne fliselægninger.

På badeværelser stilles der høje krav til murerarbejde. Det er vigtigt for udseendet af badeværelset, at der er lige linjer og styr på alle detaljer. Men det er også vigtigt for funktionalitet og sikkerhed i rummet. Slip for arbejdet, udfordringerne og problemerne – vi har styr på flisearbejde på badeværelser.

En løsning til hele badeværelset

Vi leverer gedigent håndværk og flotte badeværelser, der er klar til brug. Det kan vi, fordi vi i virksomheden har forskellige fagligheder, vi trækker på, når der er behov for det. I forhold til badeværelset er det nødvendigt med VVS’ere og elektrikere – her har vi dygtige samarbejdspartnere, hvor vi gerne står for kontakten.

Du får et færdigt badeværelse, der svarer til det dine beskrivelser, ønsker og behov. Det gælder både, hvis det er i dit private hjem, men også hvis det drejer sig om renovering af badeværelse i flere lejemål eller erhvervsbygninger.

Vil du have en professionel entreprisevirksomhed til at udføre flise- og murerarbejde på dit badeværelsesprojektFyn? Kontakt os i dag.

 

Vi laver også 

Mureropgaver

Badeværelse

Flisearbejde

Facaderenovering

Tilbygninger

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.