Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Støttemur

Fyns Entreprise er erfarne i at lave støttemure i det fynske

Få en støttemur og én virksomhed til at løse opgaven

Blandt de udendørs opgaver, vi tager os af, er etablering af støttemur én af dem. I nogle tilfælde har støttemuren en konkret opgave i at støtte grundens jord, så den bliver på ejendommen, men den kan også fungere som støtte i skabelsen af en forhøjet terrasse. En støttemur kan også bruges i inddeling af haven i flere små områder, så du får mest muligt ud af dine udeområder.

Vi arbejder hovedsageligt med fliser, når vi etablerer støttemur, men har du andre ønsker, er vi altid klar til en udfordring. Ligger det uden for gartnerens fagområde har vi også murere og tømrere i virksomheden.

En samlet løsning til dine udearealer

Vi arbejder for private og erhverv, og vi har ingen øvre eller nedre grænse for opgaveomfang. Vi klipper hækken for private og anlægger store grønne områder for virksomheder.

Vi kan lave terrassen, indkørslen, fikse facaden og stå for vedligeholdelse af det hele. Ingen opgave er for lille eller for stor til, at vi kan starte med en uforpligtende samtale om det.

Har du brug for en støttemur i Odense, Nyborg, Svendborg eller et andet sted på Fyn anlagt af kompetente fagfolk? Kontakt os

 

Vi laver også 

Gartneropgaver

Flisebelægning

Støttemur

Havearbejde

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.