Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Flisearbejde

Få flisearbejde udført af erfarne murere. Vi lægger dem lige – og lige efter dine ønsker

Få fliserne lagt rigtigt

Hos Fyns Entreprise har vi samlet mange års erfaring inden for flisearbejde. Vi har også forskellige ekspertiser, så vi i virksomheden har fagfolk, der er ekstraordinært gode til f.eks. at lave flisearbejde på badeværelser. Rykker vi udenfor, lægger vores murere snorlige fliseterrasser. Vi udfører både flisearbejde som renovering eller nyanlæg.

Du får et tilbud på det, der efter vores vurdering vil give det bedste resultat. Vi kender vores folk, og med vores erfaring har vi et særligt godt grundlag for at leve op til de mål, vi sætter os.

Flisearbejde udført med sans for detaljen

Hos Fyns Entreprise har vi erfarne murere, der arbejder effektivt og detaljeorienteret. Vi kender vores arbejdsgang, og derfor får du et realistisk og tilpasset tilbud, når vi har besigtiget din fliseopgave.

Trænger hjemmet eller flere lejemål til nye fliser? Fliser er praktiske og virkelig dekorative, når de bliver placeret rigtigt. Vi udfører flisearbejde på gulve og vægge. Det gør vi ofte på badeværelser, i entreen og flisearbejde i køkkener.

Har du brug for at få udført flisearbejde i Odense, Svendborg, Nyborg eller et andet sted på Fyn? Kontakt os få en uforpligtende snak om din næste fliseopgave

Vi laver også 

Mureropgaver

Badeværelse

Flisearbejde

Facaderenovering

Tilbygninger

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.