Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Murer

Erfaren entreprisevirksomhed til murerarbejde på hele Fyn

Vi udfører detalje- og kvalitetsbevidst murerarbejde

Murerarbejde er et teknisk arbejdsområde, der kræver stor viden om processerne og materialer. I vores arbejde i forskellige professioner har vi opdaget, hvor tit det kan blive nødvendigt med en murer – især en god en. Det har vi derfor taget med ind i vores entreprisevirksomhed, så du ikke skal lede efter det.

For at få et tilfredsstillende resultat er erfaring en væsentlig faktor. Hos Fyns Entreprise har vi samlet dygtige murereFyn, der har fokus på detaljen og den sidste finpudsning. Hvis du giver os en opgave, der involverer murerarbejde, giver vi dig solide resultater, der er i orden. Vores mål er tilfredse kunder.

Fyns Entreprise tilbyder:

  • Badeværelser
  • Facaderenovering
  • Flisearbejde
  • Tilbygninger

Vi laver også 

Vi har de relevante fagpersoner klar og samlet i én entreprisevirksomhed. Derfor slipper du for unødvendig ventetid i komplekse processer, for vi er klar, når aftalen er lavet. Vi hjælper dig hele vejen fra drøm til projekt og gennem hele processen til det færdige resultat. Og alle projekter starter med en uforpligtende besigtigelse af mureropgaven.

Har du brug for en entreprisevirksomhed på Fyn med erfarne, dygtige murere? Ring og fortæl os, hvordan vi skal hjælpe dig.

Mureropgaver

Badeværelse

Flisearbejde

Facaderenovering

Tilbygninger

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.