Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Flisebelægning

Få anlagt fliser på dine udearealer af en fagekspert. Vi dækker hele Fyn

Ordentligt og effektivt: Få lagt dine næste fliser af Fyns Entreprise

Vi anlægger fliseterrasser, stier og/eller indkørsler. Hos Fyns Entreprise er vi yderst erfarne inden for fliselægning, både i murerfaget indendørs, men også det mere grove og tunge arbejde udendørs. Flisebelægning kan udgøre en vigtig del af et udeområde, og derfor er den en væsentlig del af husets eller bygningens værdi.

Vi klarer det tunge arbejde og præcisionsarbejdet. Men vi klarer også kommunikationsopgaven, hvis der skal involveres flere fageksperter. Dét er vi særligt gode til.

Mere end bare fliselæggere

Mange opgaver kræver flere faggrupper. Her er vi stærke, for gennem flere års samarbejde har vi fundet vores folk og hinandens spidskompetencer. Vi ved, hvem der er stærkest i de enkelte opgavetyper i de forskellige fag, og hos Fyns Entreprise er alle fageksperter samlet under et tag.

For dig betyder det, at vi ikke bare løser opgaven på den nemmeste og hurtigste måde. Vi gør det ordentligt, og opstår der behov for, at vi løser flere projekter, klarer vi også det. For udover at være stærke i flisebelægninger kan vi også hjælpe med andet havearbejde. F.eks. hvis du ønsker at få anlagt haven på ny eller en ny træterrasse.

Få erfaren hjælp til udendørs flisebelægning på Fyn. Ring til os og lad os få en uforpligtende samtale om dit fliseprojekt.

Vi laver også 

Gartneropgaver

Flisebelægning

Støttemur

Havearbejde

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.