Taarbæk byg ApS
Fyns Entreprise ApS
Telefon

23 95 23 95

Adresse

Hjorslevvej 20 , 5450 Otterup

Facaderenovering

Fyns Entreprise laver din facade med kvalitet 

 

Kvalitet og grundighed i din facaderenovering

Facaden er det første dine øjne, gæster og/eller kunder møder, når de ser dit hjem eller din virksomhed. Få din facade til at passe til udtrykket i resten af huset med en grundig facaderenovering. Fyns Entreprise klarer diverse renoveringsopgaver på facader. I murede facader skifter vi fugerne, skal facaden vandskures eller pudses op, er det også inden for vores ekspertise.

Facaderenovering gør en forskel

Det kan give en bygning et helt nyt udtryk at få renoveret facade. Fugeudskiftning har flere fordele for sprækker og gamle fuger, og en pudsning eller vandskuring af facaden gør en helt synlig forskel. Begge dele kan øge værdien på et hus.

Få renoveret hele uderummet

Når du skal have renoveret din facade, kan det være, at du opdager, at de resterende udendørs kvadratmeter også har brug for en opdatering og renovering. Vi stiller gerne erfaring og rådgivning til rådighed. Hertil bidrager vi med både tømrerarbejde til en terrasse, et skur eller noget helt tredje. Vi har også gartnere, der rådgiver om eller skaber et dekorativt uderum, der passer til dine ønsker og behov.

Skal vi stå for din facaderenovering? Vi dækker hele Fyn. Ring til os og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi laver også 

Mureropgaver

Badeværelse

Flisearbejde

Facaderenovering

Tilbygninger

Fyns Entreprise ApS

Derfor skal du vælge os:

En helhedsløsning

Vi kan det hele, og det har vi samlet i ét firma. På den måde sikrer vi det bedst mulige resultat og en ukompliceret proces for vores kunder.

Punktlighed og præcision

Vi overholder vores aftaler og leverer det produkt, vi har aftalt.

Professionel service

Vi yder den service og det håndværk, vi er gode til, på en professionel måde.

Kvalitet

Vi går på arbejde, fordi vi hver dag vil levere kvalitetshåndværk og få tilfredse kunder.